"Budden" fyllde 3 år

I tisdags blev Hugo som sagt stora killen. Vi firade honom på sängen med ett paket på morgonen. Jag skulle börja jobba kl 8 så vi tyckte det passade bättre att fira honom ordentligt på eftermiddagen istället när farmor också skulle vara på plats. Men ett paket fick han som sagt, och vi hade valt ut det som vi trodde att han skulle tycka vara roligast att få och kunna leka med under dagen, en ny bilbana!


Nyvaken treåring och en nyfiken lillasyster.


Bilbana med en borg som blinkar och låter när bilen kör igenom.

När jag kom hem från jobbet var det alldeles tomt hemma. Marcus, barnen och farmor var på barnsång och kom hem efter ett tag. Hugo hade varit svår att få med hem så Marcus hade varit tvungen att locka med att säga att alla dom andra presenterna låg hemma och väntade...då blev det fart på honom!

Vi gick upp på övervåningen så att han fick öppna sina paket och som det verkade tror jag att han blev nöjd. Av oss fick han en kassaapparat till sin mataffär som han har inne på rummet. Låtsaspengar, "Nicke Nyfiken" och SVTs "Stora maskiner" DVD, stämpelset och en Emil i Lönneberga sagoskiva. Från farmor och farfar fick han en fin blomma att ställa i fönstret på rummet samt en ny och fin gardin med traktorer, delar till tågbanan, kläder och ett par riktiga snickarbyxor som han kan ha på sig när han hjälper marcus att snickra. Han var alldeles lyrisk!


Fin blomma och nyckelpiga som är extremt svår att låta bli att röra :o)


Coola traktorgardinen.


"Tjing tjing"


Äntligen!!! Favoritfilmen #1


Farmor hade med sig en smarrig banantårta som Hugo ville hugga in på direkt :o)

En lyckad födelsedag alltså. Nu laddar vi inför kalaset som vi ska ha i Kisa på lördag.

Kram

Kommentarer
Postat av: farmor

Det var så mysigt att få vara hos er ett par da´r. Riktig bonus för mej. Välkomna till kalaset på lördag. det blir spännande...

Kramisar från oss

2008-09-04 @ 16:23:54
Postat av: Linda

Tänk att budden blivit så stor! Tack för att vi får vara med i firandet så här på avstånd. Det var väldigt vad mycket paket, vad ska vi hitta på för något nu?? Nu får ni fundera ut om det är något mer han behöver...

Tack för kommentaren hos mig, kul att du gillade grejerna jag och Maria gjort! Det kan ju hända att någon grej hittar till Mosås så småning om =0)

Kram Linda


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback