Kalas

I lördags åkte vi till Motala för att fira Åsa och Hannas födelsedagar. Vi åt mycket gott och hann umgås en bra stund innan det var dags att styra bilen hem mot Örebro igen.

image377
Morfar/Farfar med Alva (3månader) och Hanna (1år) i knät

image378
Hugo älskar katter...här gosar han med en ointresserad "Lillkissen".

image379
Inte lätt att vila när man är en favoiriserad Morfar/Farfar =)

image380
"Jag tycker jag känner igen den där klänningen..."

Härom dan var vi kändisar för en dag...vårt foto var med i NA =)

image381
Familjen Kindevåg


Kram

Skön lördag

Igår var vi på badhuset med Mackan, Alexandra och Oscar. En mycket trevlig familjeaktivitet att ge sig iväg på när man har gott om tid.

Efter mycket plaskande åkte vi allihopa hem till oss och åt en bit mat och tog igen lite prat efter ett låååångt uppehåll från varandra. Det har ju varit jul och nyår och vi har flängt runt halva Sverige medan Mackan och Alexandra har varit i USA i nästan tre veckor. Ett kärt återseende blev det iallafall =)

image373
Alvas första dopp i stor bassäng


image375


image376
Go´ och gla´!!

Kram


Vad ska vi göra?

Tillbaka till vardagen igen och dagarna kan ibland kännas evighetslånga innan Marcus kommer hem från jobbet. Då gäller det att hitta på mycket skoj så att varken Hugo, Alva eller jag hinner bli less eller uttråkade. Vad kan man då tänkas göra???

Kanske baka en kaka..
 
 
image366

Eller bada...           Eller varför inte ha picknick i en koja
 

image370

Ja, det finns massa roliga saker att hitta på...

Kram

Kloten =)

Är nyss hemkomna från vår senaste resa. Vi har varit med vår hemgrupp i Kloten några dagar. I torsdags morse hoppade vi in i en fullproppad bil och begav oss tillsammans med Micke, Ann-Sofi, Hanna och Noa till Kloten. Vi hade två dagar ensamma där vi åt gott och åkte pulka med barnen och bara hade det skönt och avslappnat. På fredag eftermiddag/kväll kom resterande medlemmar i gruppen och vi fortsatte att äta gott och grilla ute i det fria och myste med barnen. En mycket trevlig "weekend" med andra ord!!

  

Klara, färdiga, GÅ!!!
  

image359
Marcus och Hugo tar sig en välförtjänt grillkorv...

På vägen hem i söndags stannade vi till i Västerås för att fira Ebba och Jonas som har fyllt år i början på januari. Det blev massa god mat (som vanligt) och trevligt umgänge med familjen =)

  

image363
Vår lilla "hip hop-tjej" =)

Kram

En snögubbe på vår tomt

Äntligen "klibbsnö"!!!! Det innebär varma ytterplagg på och sen ut i snön för att skapa! Idag blev det en snögubbe... Hugo och jag kämpade oss svettiga med att rulla så stora snöbollar som möjligt. Med lite improvisation och envishet fick vi tre stora bollar att forma en gubbe precis vid infarten till vårt hus. 

En morot och några potatisar från Skärstad fick bli ögon, näsa och mun och som pricken över i:t ett gammalt förkläde...snögubben ska ju inte behöva frysa!!

image350
"Tuuunt"!! säger Hugo

image351
Lite lättare snöboll att hantera!

image352
Hugo i färd med att placera den sista potäten på snögubben...

image353
Alva sov fridfullt i sin vagn hela tiden.

Härligt...nästa gång blir det nog en snölykta eller några snöänglar. Nu ska vi värma oss framför brasan och äta ett smarrigt äpple.

Kram

Äntligen lite snö

Nu har vi firat lilla julafton i Kisa. Mycket trevligt! Härligt var det att snön behagade att falla precis i dagarna när vi var där så barnen kunde ge sig ut i farmor och farfars lilla pulkabacke på baksidan av huset.

image347

Här står grabbarna och väntar förväntansfullt på att gammelmormor och gammelmorfar skall komma. Tänk att  mötas av dessa tre glada grabbar...ett sådant välkomnande skulle man alltid vilja få =)

image348
Hugo, Seth och Albin

På lördagen stannade vi till i Mobyt innan vi åkte hem till Örebro för att hälsa på hemma hos gammelmormor och gammelmorfar i lugn och ro. Hugo tycker det är lika roligt varje gång att få komma och leka med alla roliga leksaker och inte att förglömma gammelmormors elektriska stol som hon har i trappen. Den skulle han kunna åka upp och ner med en hel dag! =)

image349
Alva var även hon nöjd och belåten när hon fick hälsa på i Mobyt!

Kram