Lata dagar...

image316
Killarna slappar i soffan en stund...

...tjejerna likaså!
image315

Här i Mosås börjar julkänslorna smyga sig på. Jag har börjat pynta och har även hunnit baka en sats med lussekatter så nu börjar vi bli  redo att fira 1:a advent!!

Har lite mer bakverk jag vill hinna med i dagarna...men det får bli när barnen tillåter. Hugo blir nöjd och glad så länge han får vara med och baka...Alva är nöjd så länge hon har mat i magen och får sova en stund =)

image317

image318

God 1:a advent på er allihopa!!

Kram



Fortfarande ingen öppen spis!

Nu är vi inne på den tredje veckan och fortfarande har vi inte fått någon fungerande öppenspis. De stackars grabbarna från skorstensrenoverar´n jobbar så att svetten lackar. Vår skorsten hamnar inte direkt på deras populärlista!!

Idag ska förhoppningsvis vara den sista dagen dom är här och jobbar. Snart kommer besiktningskillen tillbaka (för fjärde gången) och jag hoppas på ett positivt besked! Skulle vara mysigt om vi kunde börja elda nu i helgen när vi får besök av nästan hela min familj!

Och nu...ett kort på Alva! 
image313

Och även ett på Alva och Hugo!
image314

Kram

I´m back!

Det är lite nytt för mig det här att vara tvåbarnsmor. Har inte kommit in i svängen riktigt ännu, därför har det dröjt lite att få in nya bilder och text här på bloggen. Har också lyckats ligga nerbäddad några dagar med mjölkstockning...(usch, hoppas att jag aldrig behöver uppleva det igen!) men nu är jag tillbaka, inte vidare värst pigg men kry iallafall =)


image311
Vår lilla Einstein!

image312
Vår underbara Alva!

Kram