Ett 1års kalas avklarat i helgen

I lördags var det ett år sedan Alva var planerad att titta ut. Detta "nästan-ett-1-års-kalas" firade vi tillsammans med pappa Marcus sida av familjen. Farmor, farfar, fastrar och kusiner kom på förmiddagen och vi fikade tillsammans. Alva fick fina presenter (gossedjur, böcker, kläder, leksaker som låter och en stor peng) men lekte ändå mest med papper och presentsnörena så som alla barn gör när dom är små ;o)

Kusinerna lekte och busade och verkade ha det trevligt tillsammans, medan vi vuxna faktiskt kunde sitta ner och prata med varandra. Vi åt middag och njöt av den smarriga tårtan som farmor och farfar hade med sig. Barnen fick fiska upp små godispåsar i fiskdammen och titta på en film och sedan tog vi en skön och uppfriskande promenad . Ett mycket lyckat kalas!


Den bliviande 1-åringen.


Hanna testar fiskelyckan...


Farmor/mormor tar en springtur med grabbarna


Kusinerna satt stilla en liten stund så vi hann ta kort. Seth, Alva, Hanna, Hugo och Albin.

På onsdag är det Alvas riktiga födelsedag. Kl 06:31 är det precis ett år sedan hon valde att titta ut, fyra dagar över tiden. Jag, Marcus och Hugo kommer att fira henne på onsdagen och på lördag är det dags att fira igen, men denna gång med min sida av familjen.

Nä, nu är det dags att krypa i säng. I natt vaknade Alva kl00, 02, 04 och 06 för att äta välling...UNGE!!! Hoppas det inte upprepas inatt, för vi behöver verkligen sova.

Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Verkar som det var ett lyckat kalas! Vad mysigt att alla var friska och kunde komma, alltid lite bökigt när man är utspridda på olika håll. Ser fram emot kalas i helgen (får höras mer om presentfrågan) Pussa på barnen och sov nu riktigt gott! Ps. Vi har morfar på besök, älgjakten börjar ju imorgon (håller tummarna för att de INTE skjuter något imorgon, frysarna är ju fulla! och vem är det som får ta hand om köttet????, men ssscchhh! säg inget till de förväntansfulla jägarna)

Kram Linda

Postat av: Maria

Åh nej, det verkar som att Alva börjar likna Nathan på natten. Hoppas verkligen att det bara var en engångsföreteelse...

Just nu brukar dock Nathan bara vakna 00, 03, 06 och få välling när det är som sämst.

kram

2008-10-20 @ 15:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback