Kusinbesök...

I helgen har vi haft Mia, Stefan och Seth ( eller "Hetten" som Hugo säger) här på besök. Vi hade förmånen att få sitta barnvakt åt Seth på lördagen när Mia och Stefan var på bröllop. Jag hade funderat ut flera roliga saker vi skulle göra med barnen. Ev åka och bada i leken om vädret tillät, åka till Childrens upptäckarhus i Hallsberg eller åka till Lek & Buslandet och testa alla roliga aktiviteter. Jag hade kollat med Romells om dom ville haka på och det ville dom... När sedan lördagen kom så bangade Marcus ur och tyckte att vi skulle ha det mycket trevligare här hemma...med vår nyinköpta studsmatta. Visst hade vi det trevligt för Romells kom förbi, efter att dom hade varit på Lek & Buslandet med sina barn (!!), och käkade middag. Men visst hade det varit kul att få komma iväg och göra något annat en stund...


Hugo och Seth hjälper till att bära delar till studsmattan.


Hugo och Alva i spänd förväntan... "När får vi börja hoppa??"

Hugo och Seth är så goa ihop. Vi konstaterade att man nästan skulle kunna ta dom för bröder. Dom kivas och leker om vartannat...precis som syskon gör. Det märks att dom "vuxit upp" tillsammans...iallafall det första levnadsåret. Dom leker väldigt bra ihop trots att dom inte alltid är sams.


Pojkarna `prats ve´ litegrann


Lortgrisar och godisråttor...


Tur att vi nyss skaffat badkar =)

Efter en hel dag med mycket bus och hopp på studsmattan somnade Alva och grabbarna helt utmattade strax efter halv 8. Smått chockade och lättade att det flutit på så bra kunde jag och Marcus slå oss ner i soffan och se en film i lugn och ro...inte illa! Jag kommenterade att vi lätt skulle kunna ha tre barn så smidigt som det var att ha tre barn över en dag...men fick inte direkt medhåll från Marcus sida...mest en suck och blick som sa mer än ord!


Kul bild på grabbarna...


Hopp och studs hela dagen lååååång!


Grabbarna har tagit en paus för att invänta kommande tåg...

Jaha....då var en lyckad helg till ända och en ny vecka i sikte. Ska ta med barnen till kusinerna i Västerås tisdag-onsdag och så ska vi stråla samman med AnnSofie och barnen på torsdag. Får se om det blir stora holmen eller kanske bad och sol hemma hos dom i deras nyinköpta pool. 

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback