Första cykelturen

Klockan är mycket och hela huset sover. Vi har kommit hem från en heldag i Motala. På förmiddagen åkte vi och hälsade på familjen Hovlund för att få gosa lite med nyfödda Alice som bara är en dryg månad gammal.
På eftermiddagen passade vi på att åka till Skärstad för att hälsa på Åsa, Janne och barnen. Det blev ganska så sent innan vi satte oss i bilen och åkte hem...stackars Alva var helt förkrossad de sista milen hem. Väl hemma var det bara att skynda sig in och försöka få barnen i säng. Marcus som vaknade i natt med ont i kroppen och frossa har inte varit speciellt pigg idag så han kröp ner under täcket han också så fort Hugo somnat.

Så nu sitter jag alltså här i min ensamhet...ganska skönt faktiskt! Fönstret här i TV-rummet står på vid gavel och golvfläkten svalkar skönt på lägsta styrka. Så länge inga tåg susar förbi så är det väldigt fridfullt och skönt.


Hugo och Albin lekte och hade skojigt tillsammans idag.



Vilken tur vi har att barnen har så många härliga och fina kusiner...dom är inte bara toppenbra lekkompisar, man kan även ärva roliga och användbara saker av dom. Noa har vuxit ur sin mini mountainbike som Hugo nu har fått tagit över. Marcus var på BILTEMA härom dagen och köpte stödhjul till den så att Hugo kunde få börja provcykla här hemma. Det gick hur bra som helst och han var så stolt när han cyklade fram och tillbaka på stengången.


Cool cykel till en cool kille!


Alva tittade nyfiket på.

Mia, Stefan och Seth var på besök i helgen. Vi badade och solade i det varma och härliga vädret. Vi passade även på att besöka Lek & Buslandet en dag. Pojkarna hade fantastiskt roligt när de sprang runt bland alla grejer. Vi lyckades pricka in en solig dag när de flesta människor var på stranden så vi var i stort sett ensamma, vilket innebar att vi inte behövde trängas eller stå i kö för att leka och busa.


Hugo och Seth kastar bollar på Stefan.


Kanonen är laddad...klara, färdiga, SKJUT!


Alva somnade och brydde sig inte om vad som hände runt omkring henne.


En utmattad och svettig buskille

Om Marcus mår bättre imorgon planerar han att ta nya tag här hemma. Just nu kämpar han på med trappen, jag har tyvärr inte tagit några nya kort på hur den ser ut i nuläget men han har kommit en bra bit på vägen. Han har även köpt panel till den sidan av huset som vi ska fräscha upp. Den ligger nymålad ute på gräsmattan och väntar på att bli uppspikad. Vi  får se vad jag och barnen tar oss till.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback