Blogg i bilen

Sitter i bilen på väg till Ullared...tjoho!!! Marcus bärbara dator från jobbet är verkligen toppen. Alva sover och Hugo tittar på film så då passar jag på att skriva lite om vad som har hänt här nere i Ängelholm.

Igår hade vi en jättemysig dag tillsammans. Vi klev upp och hade en lugn och skön förmiddag hemma. Vid halv 11 åkte vi till Engelholms Järnvägsmuseum. För barnen var det som att komma till himmelriket =)



Ojojoj...vad grejer det fanns! Tåg i alla dess former och märklinbanor till höger och vänster. Även Marcus svävade på små moln. Att vi också fick se förmodligen världens längsta märklinbana när vi var där var nog som en pojkdröm som gick i uppfyllelse tror jag =)

När vi kom hem så började det att regna så vi höll oss inomhus större delen av eftermiddagen. Men mitt under ett uppehåll slängde vi ner kaffetermosen och några kakor i en påse och gav oss iväg ner till stranden där barnen fick springa och leka i vattenbrynet...idylliskt! Hugos kommentar när vi kom ner till stranden och han fick syn på havet var..."Vilken stor pool"! Haha...storstadsunge!



Alva och jag tittar ut över havet...och blåser nästan bort =)


Barnen busade och hade skoj i vattnet.

Barnen hade så roligt tillsammans och lekte att vågorna som vällde in mot stranden skulle ta dom. Mitt i allt stoj och stim snublade Hugo till i sanden och hamnade i plurret. Han blev nog både lite rädd och chockade av det kalla vattnet men vi fick fort av honom de kalla och blöta kläderna. När vi sedan gick upp och satte oss för att fika och bygga sandslott var det ofrivilliga badet glömt. 


Pappa försöker få Hugo torr och varm.

Nu är vi som sagt på väg till Ullared. Det ser ut att bli en heldag i den stoooora affären Gekås =) Hoppas det ska gå bra för barnen...och papporna inte minst ;)

Kram

 


Kommentarer
Postat av: maria

Ullared! Åh vad skoj! Det brukar alltid bli en tur dit på somrarna. Nu får det vänta tills vi flyttat. Ni får väl ta en Mölndalstripp då vi Ullaredstokar kan åka dit!!

Kram Maria

2008-07-19 @ 17:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback