Tre av fyra friska...

Sist jag skrev var varken jag eller Marcus speciellt krya. Vi låg nerbäddade med feber och magsjuka...ingen trevlig kombination. Efter några dagar när vi tillfrisknat var det Hugos tur, han fick hög feber och frossa. Alva trodde vi skulle klara sig när hon inte insjuknade samtidigt som Hugo. Men igår kväll var det dags, över en vecka efter att jag och Marcus ramlat dit. Hon var snorig och inte lika pigg som vanligt. Idag kom hon upp i så mycket som 39,7 grader...stackars lilla barn!


Alvas lilla hand i pappas stora trygga. 

Den här veckan har vi haft besök ända uppifrån Lycksele...Linnéa, Niclas, Nellie och Signe bestämde sig i sista minuten för att ta en sväng ner till södra Sverige och då passa på att hälsa på oss. Det har varit så mysigt att få rå om dom några dagar. Vi har mest tagit det lugnt med undantag för några små dagsutflykter.

Hugo och Nellie som förut lekt så bra ihop har nu ständigt varit i luven på varandra. Vi har fått medla och skällt och tröstat om vart annat. Men därimellan har dom lekt bra.


Alva är i krypartagen...sakta men säkert vågar hon sig upp på knä.



Mormor, morfar och morbror Ludwig kom på besök i onsdags. Självklart passade vi på att ta lite kort på våra små jäntor i mormor och morfars knä.
 

Hugo fick ett paket med posten härom dagen...Tack gammelmormor för det!!

En dagsutflykt fick bli till Örebros stolthet, "Svampen". Åka hiss och äta glass var ett perfekt äventyr för barnen. Hugo och Nellie sprang och jagade varandra uppe på "balkongen" som ligger på 52m höjd...svindlande!
 

Dom stog stilla en kort stund för att bli förevigade på bild.


Han må se snäll och beskedlig ut...men i själva verket gömmer sig en illbatting bakom de stora blå :o)

På måndag börjar jag jobba igen. Det ska bli så kul! Jag var på kontoret och hämtade ut schemat och pratade med några jobbarkompisar härom dagen. Det kändes toppen! Jag tror att vår uppdelning av föräldraledigheten under hösten kommer att vara bra för oss båda. Vi får en bra blandning av både jobb och tid med barnen. Nu hoppas vi bara att Alva ska komma in på dagis till våren. 

Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Å. vad tråkigt att Alva blivit hängig också... hoppas hon piggar på sig snart!

Kram Linda

Postat av: farmor

Vad mysigt ni haft det. Vilken söt illbatting ni/vi har. Heja Alva, lycka till med krypandet så du kan det nästa gång vi ses, du har säkert bra med tid på dej. Tack för senast. Lycka till med jobbandet.

Kram farmor o farfar

2008-08-10 @ 14:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback