Så var det dags igen...

Marcus lovade att han skulle ta ett uppehåll med nya renoveringsprojekt i huset efter att Alva föddes. Det höll i ett halvår, men nu är vi igång igen. Men det är inte bara Marcus påhitt...jag ställer mig 100% bakom den här renoveringen och som tur är behöver den inte bli lika "blodig" som de andra mastodontprojekten han har pysslat med innan.

Nu är det vår garderob "walking closset" som ska piffas till. Fram till i lördags har den fungerat lite som en sopstation. Vi har bara slängt in saker på golvet men samtidigt försökt använda det som ett linneförråd där vi förvarat lakan, dukar, gardiner och handdukar. Tillsist blev det för rörigt och ostrukturerat så vi beslöt oss för att göra något åt det. Men som sagt...vi lägger inte ner lika mycket krut på att få det jämnt och snyggt som vi gjort i de övriga rummen.

I lördags åkte Marcus iväg och handlade lite gips och MDF-skivor. Han jobbade i några timmar under lördagen och jämnade till ett par väggar och drog lite el. Igår gjorde han färdigt så pass att vi faktiskt kunde åka iväg och köpa lite väggfärg ohc måla taket vitt.

Tillsist ska han bygga ett stort hyllsystem som består av kubformade bås där man kan rulla lakan och handdukar och lägga in, samt ha lådor med mössor och vantar mm.

Det ska bli så skönt när det är klart. För ni som känner mig vet vid det här laget att jag och röriga och ostädade ytor inte går hand i hand.

image442

Tomt och trist rum...


image444
Marcus har hunnit gipsa båda väggarna.

image445
Hugo är självklart med och målar.

image446
Marcus målar lister och tak.

Fortsättning följer...

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback