Norrköpingstripp!

Idag har vi varit en sväng i Norrköping för att hälsa på våra go´a vänner Jenny och Lars. Vi vaknade pigga och utvilade kl07:30 av Hugos vanliga morgonhälsning inifrån sitt rum: "Maaaaaammmaaaaaa!!" 09:20 satt vi startklara i bilen på väg mot Norrköping.

Det var fantastiskt kul att träffa Jenny och Lars igen...och deras små godingar Nemo och senaste tillskottet Texas! Vi har haft en kanondag med god mat och trevligt umgänge. Det är verkligen tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra, det är alltid lika mysigt att träffas och ta igen lite skvaller. 

image254
Såhär glad blir man när man snart ska få hålla i världens sötaste lilla Chiuauaua, Texas!

image255
Hugo var hela tiden väldigt snäll och försiktig med Nemo och Texas.

image256
Lars, Jenny, Texas och Nemo!

image257
Texas blev lite utav en favorit!

Vi gav oss iväg på en liten utflykt mitt på dan där vi tog en promenad vid vattnet så att Hugo fick somna (Han vägrade nämligen sova vid lunchtid som han brukar och somnade istället strax efter 2) Vi passade på att sätta oss ner vid ett fik där de serverade fantastiska våfflor. Marcus tog en våffla med grädde och hjortronsylt och jag tog en våffla med fruktkompott...mumsigt!!!

image253
Mmmmmums filibums!

Efter den smarriga måltiden tog vi en sväng iväg till Bauhause och Marcus fick spendera lite penger på spotlights och lampor till toaletten. Jag tror att det kommer bli ett snyggt slutresultat!

Tack Jenny och Lars för en supermysig dag, vi hade jättetrevligt!!! Saknar er redan, men vi ses snart!

Puss och Kram Lovisa

Kommentarer
Postat av: Mackan

Hej
Då önskar sig Hugo en hund till sin 3 årsdag. Det inte bara låter som ni hade en bra dag i Norrköping och det ser ju väldigt gott ut med fikat.
Kul att Hugo tyckte om fingerfärgen.
Kram

2007-09-10 @ 19:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback