Äventyr med svärmor!

Måndag igen... Jag förstår inte hur det är möjligt att veckorna går så fort. Det känns som att det var måndag alldeles nyss. Helgen har också bara rasat förbi. Det kan kanske bero på att det har hänt så mycket.

I fredags packade jag och Hugo in oss i bilen och körde till Åsbro för att hämta upp Marcus på jobbet. Sedan styrde vi bilen mot Kisa för att hälsa på farmor och farfar. Vi kom fram runt 18-tiden och fick äta smarrig Jansons frestelse med korv och ägg....mmmums! Hugo tyckte det var så kul att få komma hem till farmor och farfar så han hade stora svårigheter att somna på kvällen. Vi gick allihopa och lade oss tidigt, speciellt behövligt för mig och Birgit som skulle upp i ottan för att ta en biltur till Ullared på lördagmorgonen.

Halv 6 ringde klockan och vi klev upp och gjorde oss iordning. Halv 7 satt vi i bilen med vår föjeslagare GPS:en. Roger hade hjälpt till att programera in rutten mellan Kisa och Ullared. Vi stängde av "tanten" ganska omgående med tanke på att hon tjatade om varje liten sväng och avfart och huruvida vi följde hastighetsbegränsningen eller inte...mycket enerverande att lyssna på. Men jisses vilken bra mackapär att ha i bilen när man kör omkring i en ny stad.

 

När vi kom fram till GeKås efter exakt tre timmars bilfärd tog vi en välförtjänt fika i bilen. Det satt fint med bullar, macka och kaffe/Cola. Sen var det bara att kavla upp ärmarna och ge sig in i djungeln. Som tur var så var det inte alls lika mycket folk som när vi var nere i sommras, men fullt tillräckligt för att vi skulle bli helt stirriga och trötta i huvudet av sorlet som ständigt strömmade in i öronen.

Efter 6 timmars shoppande med både fika- och matpaus var vi nöjda och belåtna och begav oss hemåt igen. Jag hann köpa både kläder till Marcus, Hugo och bebisen samt en massa julklappar, precis som jag hade planerat. Det känns jätteskönt att ha det avklarat!



Det var skönt att komma hem till Marcus, Hugo och Roger igen. Dom hade dukat upp med tacos när vi kom och så fick vi se en video på vad dom hade haft för sig medan vi hade varit borta. Farfar hade filmat små snuttar under dagen och vad jag kunde se så hade dom haft en lugn och skön dag tillsammans.

På söndagen blev det ännu mera födelsedagsfirande för Hugo. Då var det farfar och farmors tur att uppvakta och det gjorde dom med sång och paket på morgonkvisten. Hugo fick jättefina paket som han lekte nöjt med hela dagen. Till 11-kaffet kom gammelmormor och gammelmorfar för att äta middag med oss och även äta en smarrig födelsedagstårta! Det blev ett mysigt födelsedagsfirande och Hugo verkade helnöjd.

image260
Hugo väntade snällt medan vi monterade ihop legot.

image261
Hugo fick en fin tröja som gammelmormor stickat själv.

image262
Smarrig tårta!!

Kram


Kommentarer
Postat av: farmor

Tack för en jättemysig lördag, men även hela helgen.Saknar er redan.
Kramisar från Kisa

2007-09-17 @ 14:53:24
Postat av: Mackan

Ge-kås och Ullared urk
:S

2007-09-21 @ 15:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback