En snögubbe på tomten...

image13

Äntligen blev det lite varmare väder så att vi kunde bygga oss en snögubbe på tomten. Marcus och Hugo byggde en liten snölykta härom dagen som sken så vackert när jag kom hem från jobbet. Men jag har varit sugen på att bygga en snögubbe tillsammans med Hugo och nu äntligen blev det av. Det var mest jag som rullade snöbollar och drog det tyngsta lasset men det var bara kul.

Självklart skulle vår lilla snögubbe ha ögon och näsa också, så vi sprang in och rotade fram morot och potatisar som vi sedan fäste i ansiktet på gubben. Hugo hajjade snabbt att det var mat och gav ifrån sig sitt välkända matljud "mn mn mn mn" och slet genast ner moroten och började knapra...=)

Tyvärr fick snögubben inte stå särskilt länge på tomten för det blev bara varmare och varmare ute och tillsist segnade han ihop i en liten hög på backen. Jaja, han var fin så länge han varade iallafall!

Kram

Kommentarer
Postat av: farmor

Vilken fin snögubbe ni gjort.Här finns det fortfarande lite snö kvar, så här kan vi nog göra en snögubbe också om du kommer hit.Längtar efter dej Hugo. Kram

2007-03-05 @ 16:20:31
Postat av: Mia och Seth

Hej på er!
Vad fin du är Hugo och vilken fin snögubbe!
Vi måste se till att träffas och busa och leka innan vi flyttar!
Kram kram lejongarn

2007-03-06 @ 16:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback