Underbara barn!

Nu har Mia, Stefan och Seth varit här. Dom åkte tidigt imorse...vi hann äta lite frukost och höra hur dom haft det på bröllopet och berätta lite vad vi hade för oss här hemma under tiden.

När Mia och Stefan åkt iväg till vigseln fick pojkarna äta lite innan vi drog iväg på 1års kalas. Det var en trevlig liten tillställning. Födelsedagsbarnet Amanda såg nöjd ut iallafall =)

Hugo och Seth sprang runt och lekte med alla spännande leksaker som fanns utspridda runtom i huset. Efter en stund blev det fika med kakor, saft och tårta...mums!

När vi skulle åka hem fick alla barnen varsin godispåse vilken både Hugo och Seth mumsade förnöjsamt ur på vägen hem. På kvällen blev vi bjudna hem till Adela och Algot på mat och lek. Seth började visa lite tecken på trötthet så vi blev inte så långvariga där, men det var trevligt att få sitta ner och äta gott och umgås lite.

 
Normala och inte så normala svägerskor!


Väl hemma igen svidade vi om till pyjamas på pojkarna och Seth fick en flaska med välling. Sedan var han inte svårsövd...inte jag heller för den delen. Seth vaknade till när Hugo lekte lite för högljutt uppe på övervåningen så jag gick ner för att trösta honom och hamnade då på en av madrasserna på golvet och somnade som en stock bredvid Seth som jag faktiskt misstänker egentligen sov redan då jag kom in i rummet...=)

image139
Pojkarna fyller magarna med pastasallad.


image138
Pojkarna på väg till kalaset



Nästa helg åker vi till Avesta för att fira midsommar med familjen Kindevåg, ska bli mycket trevligt!

Kram

Kommentarer
Postat av: Gissa vem...

Som sagt, ring oss någon gång år 2019 när ni är lediga..........; )

2007-06-17 @ 10:59:30
Postat av: farmor

Fina, söta och duktiga mammor.
Goooaaaa och söta pluttar.
kram, kram

2007-06-17 @ 20:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback