Midsommar i Avesta!

Nu har vi kommit hem efter en mycket trevlig helg i Avesta hos Mia, Stefan och Seth. Vi åkte uppöver i fredags och kom fram runt 16-tiden. Tyvärr var inte vädret helt på topp men vi hann vara ute en liten stund på deras fina altan och vi hann faktiskt även grilla lite innan kylan och regnet slog till.

                                                               
 
   

Seth och Hugo behövde lite tid på sig för att komma igång och leka...det blev ganska mycket gnäll från båda håll och Hugo´s favorituttryck hördes ofta;  "Den e min!" Men stundtals fungerade det jättebra och det var mysigt att se dom springa runt och busa och kramas med varandra.

   


På kvällen blev det filmtittande och tårtätande! Mia och Stefan hade gjort en jättesmarrig marrängtårta med jordgubbar...mums!!!!! Den gick åt på en gång =)



Tyvärr blev det lite stressigt idag på morgonen när vi skulle bestämma oss för att stanna till efter maten eller åka så att Hugo kunde sova i bilen. Marcus kände att det kunde vara skönt att komma hem och hinna klippa gräset och jobba lite inför morgonmötet som han håller i på måndagmornar på jobbet. Vi har även ringt på en bäddsoffa på blocket som vi ska ha inne i data/gästrummet och den hade vi sagt att vi ville hämta någon gång på eftermiddagen. Därför blev det lite hastigt och lustigt att vi slängde oss in i bilen och styrde hemåt Örebro redan klockan 10 när Mia och Stefan skulle iväg till kyrkan.

Hemresan gick lika smidig som ditresan. Precis innan vi skulle åka till Avesta i fredags svängde vi in på OnOff på Marieberg och shoppade en DVD-spelare till bilen och Hugo. Vi har länge pratat om att köpa en sån just med tanke på att vi reser så pass ofta och långt. Då kan det vara bra och skönt att ha lite roliga filmer att titta på i bilen. Mycket riktigt...det blev en skön och gnällfri resa hem. Hugo satt som ett ljus och tittade på "Pettson och Findus" och "Pippi" både på dit- och hemvägen. Kanon!!!



Ja, det var lite om vår regniga med dock supertrevliga midsommar i Avesta! Puss och kram till Fam Kindevåg däruppe!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback