Kisahelg

I helgen som var passade vi på att åka till Kisa för att hälsa på farmor och farfar. Det var strålande sol hela helgen så vi kunde vara ute i den härliga värmen hela lördagen och söndagen.

På lördag förmiddag åkte vi ut till Mobyt för att hälsa på hos gammelmormor och gammelmorfar. Hugo var egentligen jättetrött (vi hade för längesedan passerat hans sovtid), men det vankades så gott fika och trevligt sällskap så han höll sig vaken lite längre än vanligt. Men det dröjde inte lång stund efter att vi satt oss i bilen för att åka hem som han somnade.


image119
Gammelmormors rullator passar ypperligt som högstol att sitta på när man fikar. Lite mallig ser han allt ut att vara =)

image120
Leksakstelefonen var det roligt att leka med...

image121
Hugo gungar som en galning på farfars gunghäst som han tillverkade när han gick i 5:e klass. Imponerande!!


På väg hem till Örebro stannade vi till i Motala för att hälsa på Åsa, Janne, Albin och Hanna. Pojkarna lekte och kivades om vartannat och Hanna satt mest bara nöjd i knät hos mig medan Åsa och Marcus finurlade kring siffror och ekonomi inne vid datorn.

Hugo blev erbjuden skjuts i Jannes coola traktorer, men tackade envist NEJ! Mycket märkligt. Det verkar som att han hellre betraktar dom på håll...
image122
Kusinerna gymnastiserar på gräsmattan...

image123
Hugo och Albin busar med dekorationsstenarna.

Kram

Kommentarer
Postat av: farmor

Det är så mysigt att få rå om er en helg. Hoppas vi ses snart igen.
Kram

2007-06-07 @ 09:38:29
Postat av: Linda

Ni verkar ha haft en skön helg, va härligt! Vill bara tala om att poolen nu är uppe i 29 grader så nu är det bara att komma förbi på ett dopp! Det är väl dax att Hugo lär sig simma nu....
:0 )
Många kramar från Västerås

2007-06-09 @ 23:32:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback