Härliga semestertider!

Nu har semestern äntligen börjat och vi har redan hunnit med att besöka mormor och morfar i Katrineholm, Eskilstuna Zoo, farmor och farfar i Kisa och Västervik för att gå på Visfestivalen...bara på vår första semestervecka!

Eskilstuna Zoo var en höjdare! Vi åkte tillsammans med våra vänner Ann-Sofie, Micke, Hanna och Noa. Vi hade inte världens bästa väder men det var helt klart okej. Några droppar föll på oss under dagen men för det mesta gick vi runt utan regnjacka eller vanlig jacka. Vi hade tur som var där på en måndag...tydligen har dom under en speciell period under sommaren MedMera rabatt för alla som har MedMera- kort, vilket innebar att det mesta vi köpte var 50% billigare. Istället för 150 kronor på oss var i inträde kostade det 150 kronor för oss båda, Hugo gick in gratis. Och karusellbiljetterna kostade bara 7,50 kr/st istället för 15kr. Mycket bra tyckte vi som visade sig ha en karusellgalen son =)


                 


Hugo var mäkta imponerad av alla djuren på Zoo men allra mest tyckte han nog om att få gå in till getterna och ge dom mat. Dom var så snälla och lät sig klappas och sträckte sig hela tiden efter mer och mer gräs till Hugos stora förtjusning. Att han skulle gilla karusellerna så mycket som han gjorde det trodde vi inte. Men han skulle hela tiden åka något fartfyllt och hade karusellen precis stannat, jag då skulle han åka igen!


I Kisa firade vi vår 4-åriga bröllopsdag! Birgit bakade en smarrig hallontårta dagen till ära och vi tog även vårt traditionella bröllopskort. Varje år den 12 juli samlar vi ihop oss på bild som ett litet minne på bröllopsdagen. Det var min syster Lindas idé att det kunde vara roligt att se vad som händer år för år. Sannerligen händer det mycket det må jag säga. Växande mage och barn och jag vet inte allt =)


     
     


Fredag eftermiddag vinkade vi hejdå till Hugo och lämnade Kisa med husvagnen på bilkroken. Då bar det av mot Västervik för att hälsa på Björn och Anette och pojkarna samt att gå på visfestivalen på lördagkvällen. Det blev två riktigt trevliga dagar där vi passade på att åka ut till Händelöp där vi förlovade oss den 12 juli för fem år sedan. Vi gick även på Händelöp marknaden på lördag förmiddag under gassande sol...härligt! På kvällen åkte vi ner till stan och satte oss på filtar i kön in till ruinen där konserterna skulle vara senare på kvällen. Artister för kvällen var bla Sofia Karlsson, Cajsa-Stina Åkerström och Jack Wreijswik! Men två dagar ifrån Hugo, det är två dagar för mycket så på söndagen packade vi gladeligen in oss i bilen igen för att åka tillbaka till Kisa och Hugo. Gissa om det var en fröjd att se honom igen!!


 

   

Kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback