Kusinkärlek!

Imorse när vi vaknade trodde vi att vi hade vaknat upp i en helt annan värld...snön låg som ett vitt täcke över backen. Kunde verkligen inte förstå att det var sant! Inte nog med det så fortsatte det att snöa en bit in på dagen. Först nu på kvällen har det mesta tinat bort...det ligger bara små snöbollsliknande fläckar kvar på backen.

I eftermiddags kom Mia, Stefan och Seth förbi på lite mat och fika, det var mysigt som vanligt! Hugo var på en gång på sin vakt och stred om sina leksaker som Seth visade intresse för. Jag och Mia fick ständigt gå emellan och medla vem som hade tagit vad först. Inte lätt...

Men efter en stund kunde Hugo slappna av lite och Seth fick inte bara leka med Hugos leksaker, dom kunde även leka med varandra utan att hamna i luven på varann. Det var kul att se! Har några härliga bildbevis på sann kusinkärlek. Tyvärr kunde Hugo bli lite för intensiv i sina kramar och vilket resulterade i  stryptag på Seth så att han började kipa efter andan. Men i det stora hela märktes det att dom hade roligt och tyckte om att leka tillsammans!

image41
Ibland kunde det bli en riktigt tung brottarmatch killarna emellan.
image42
Stackars Seth hamnade ofta i kläm...
image43

Men visst märks det att dom tycker om varann...?!

image44
" Kom hit så får jag ge dig en kraaaaam!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback