Romantik och sömnbrist

I lördags var vi bjudna på bröllop. Jag ÄLSKAR bröllop! Det är så vackert, romantiskt, lyckligt och alldeles, alldeles...underbart!

Den här vigseln var helt fantastisk. Brudparet var underbart vackra, sprudlande glada och musiken var underhållande om man får uttrycka sig så. Både Sara och Stefan är med i Joybells (gospelkören) och är väldigt musikaliska i grund och botten och hade engagerat en hel drös med duktig musiker och sångare. Vigseln kändes nästan som en romantisk konsert, med vackra människor, romantikt tal och bra låtar. Man kände sig alldeles lycklig inombords när man gick därifrån.


Brudparet

Bröllopsfesten var också en rolig och trevlig tillställning. Dukningen gick i silver och vitt med en massa olika fina detaljer. Maten var utsökt och tårtbuffén var otroligt smarrig! Jag och Marcus hamnade bredvid min kusin Edward och hans fru Klara. Det var jättetrevligt. Det lustiga är att dom också bor i Örebro men av någon konstig anledning har vi "lyckats" att inte springa på varandra förutom på bröllop (deras bröllop i februari tidigare i år och nu detta) och uppe i långsjöby där Edward kommer ifrån och vi har vår stuga. Men nu har vi sagt att vi ska försöka få till en dejt framöver. Dom är så mysiga och trevliga så det vore kul att träffas lite mer.


Vi försökte efterlikna våra förfäder som aldrig såg speciellt muntra ut på kort. Edward lyckades riktigt bra, själv så ser jag mest rädd ut :o)

Det märks att man börjar bli äldre och att man har barn för vi orkade inte stanna speciellt länge på bröllopsfesten. Vi åkte hem strax efter klockan tolv. Innan vi hade kommit i säng och varvat ner så var klockan ett och morgonen därpå vaknade barnen 05:30...GÄÄÄÄÄSP! Sen var det full fart framåt. Vi åkte till kyrkan för att fira första advent. Vår grupp var ansvariga för fikat efteråt så vi hade fullt upp med att servera kaffe med dopp till alla fikasugna. På eftermiddagent var vi bjudna hem till Cedermarks på julpyssel. Barnen bakade pepparkakor och marsipangubbar och lekte medans vi föräldrar fick lite tid att umgås och prata. Mycket trevligt!!

En mycket trevlig helg.

Nu är vi redan två dagar in i december. Antar att även denna månad kommer att rusa förbi.

Nu ska jag lämna över datorn till Marcus som behöver jobba.

Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

MEN! vilket smickrande kort på dig och Edward! Ni ser verkligen ut att ha trevligt =0) i Svart /vitt kunde vi ha varit hundra år bakåt i tiden Hi hi!

Ha det gott och pussa på barnen! (du kan klappa lite på Marcus, man vill ju inte verka allt för påflugen!)

Kram Linda

Postat av: Anonym

MEN! vilket smickrande kort på dig och Edward! Ni ser verkligen ut att ha trevligt =0) i Svart /vitt kunde vi ha varit hundra år bakåt i tiden Hi hi!

Ha det gott och pussa på barnen! (du kan klappa lite på Marcus, man vill ju inte verka allt för påflugen!)

Kram Linda

2008-12-02 @ 22:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback